Turhal Kazım Karabekir Anaokulu
KAZIM KARABEKİR MAH. YAKUT SK. NO 4/1 TURHAL / TOKAT

VİZYON

Dünyada uygulanan kabul görmüş okulöncesi programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk ilke ve inkilaplari doğrultusunda sorgulayan, degerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek icin ögrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz icin örnek olmak.

MİSYON

Biz Kazım Karabekir Anaokulu olarak 36-66 aylık çocuklarımızı; fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini saglamak, yaparak yaşayarak ögrenme ortamları oluşturmak, ‘’adalet, dostluk, dürüstlük, özdenetim, sabır, saygı, sevgi, sorumluluk, vatanseverlik ve yardımseverlik’’ değerlerini kazandırarak, Atatürk, bayrak, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen, çevresiyle iyi iletisim kurabilen, dürüst, ilkeli, cagdaş, hak ve sorumluluklari bilen, kültürel çeşitlilik icinde hoşgorulu bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz..

Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 45 km mesafededir.