TOKAT / TURHAL - Turhal Kazım Karabekir Anaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı komşu okulumuz Kazım Karabekir İlkokulu ile birlikte büyük bir çoşku ile kutlandı.

Mrt

1-7 Mart ''Deprem Haftası'' kapsamında ilimizde eş zamanlı gerçekleştirilen personel tahliye tatbikatını, okulumuz öğrencileri, öğretmenleri, Özel Eğitim Anaokulu öğrencileri ve öğretmeneleri ile birlikte gerçekleştirdik.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ali TAŞTAN ve Şube Müdürümüz Aziz DURGUN kendi binasında faaliyetlerine başlayan okulmuza ziyarette bulundular.

Öğrenciler ile yakından ilgilenen müdürümüz, okul müdürümüzden ve öğretmenlerimizden bilgi aldı.

Şbt

Kazım Karabekir İlkokulu kapsamında eğitim öğretime devam eden okulumuz, kendi binasının bitmesi ve eğitim öğretime hazır hale gelmesi ile birlikte, 19/02/2024  tarihinden itibaren kendi binasında eğitim öğretime başlamıştır.