TOKAT / TURHAL - Turhal Kazım Karabekir Anaokulu

Turhal Kazım Karabekir Anaokulu

KAZIM KARABEKİR MAH. YAKUT SK. NO 4/1 TURHAL / TOKAT
Vizyon
Dünyada uygulanan kabul görmüş okulöncesi programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk ilke ve inkilaplari doğrultusunda sorgulayan, degerlendiren, araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek icin ögrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz icin örnek olmak.
Misyon
Biz Kazım Karabekir Anaokulu olarak 36-66 aylık çocuklarımızı; fiziksel, duygusal, zihinsel ve sosyal gelişimlerini saglamak, yaparak yaşayarak ögrenme ortamları oluşturmak, ‘’adalet, dostluk, dürüstlük, özdenetim, sabır, saygı, sevgi, sorumluluk, vatanseverlik ve yardımseverlik’’ değerlerini kazandırarak, Atatürk, bayrak, millet, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen, çevresiyle iyi iletisim kurabilen, dürüst, ilkeli, cagdaş, hak ve sorumluluklari bilen, kültürel çeşitlilik icinde hoşgorulu bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz..
Şehir içi dolmuş hattı okulumuzun önünden geçmektedir.
Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 45 km mesafededir.